Betaalinformatie


Bij Gamershoek kunt u op verschillende manieren betalen, afhankelijk van of u het wil laten versturen of afhalen zijn er verschillende mogelijkheden.

  Sisow

 1. Sisow is een online payment provider van Nederlandse bodem. Als u bij ons betaald met iDEAL, Bancontact, Maestro, V PAY, Belfius, ING Home-Pay, KBC/CBC, EPS, Giropay en Sofort zal u doorgeschakeld worden naar hen waarna u bij uw eigen bank de betaling kan uitvoeren. Aan Sisow zijn voor de klant geen kosten verbonden, deze neemt Gamershoek voor zijn rekening.

 2. AfterPay

 3. AfterPay is een internationale payment provider die achteraf betalen mogelijk maakt. Als u hiervoor kiest zal u doorgeschakeld worden naar AfterPay alwaar u uw gegevens moet invoeren waarna een credit check wordt uitgevoerd, als daar een positief resultaat uitkomt zal uw order verwerkt worden. Nadat u alles heeft afgerond zal AfterPay de gehele afhandeling voor zijn rekening nemen, als u vragen over uw betaling heeft kunt u die stellen aan AfterPay. Het is belangrijk dat u NIET de betaling handmatig naar Gamershoek overboekt, dit zal naar AfterPay moeten. Voor meer informatie of antwoorden op vragen zie hun website www.afterpay.nl

 4. Contant

 5. Als u contant wilt betalen kan dit alleen bij het afhalen, dus niet bij het laten bezorgen (rembours is niet mogelijk). Als u contant wilt betalen zorg er dan voor dat u gepast betaald, wij hebben GEEN wisselgeld in huis.

 6. Pinnen

 7. Bij afhalen is het mogelijk te pinnen (heeft onze voorkeur) met alle gangbare bankpassen zo wel met chip als contactloos (ook met telefoon als u dat heeft). Het is zelfs mogelijk om met creditcard te betalen zonder extra kosten, let wel op dat uw creditcard een chip heeft en niet alleen magneetstrip.

 8. Zelf handmatig overboeken

 9. Het zelf handmatig overboeken is ook mogelijk maar hou er rekening mee dat alles ook door ons handmatig verwerkt moet worden waardoor de verwerking van uw bestelling langer duurt dan als u kiest voor online te betalen. Hou rekening met ongeveer 3 dagen verwerkingstijd.
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.