Herroepingsrecht


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren*. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar gamershoek zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen €8,95 per pakket (wij raden aan om het aangetekend en verzekerd te versturen), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan gamershoek geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via sales@gamershoek.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


*Natuurlijk horen wij graag wat de reden is (u bent het dus niet verplicht) om zo eventueel andere klanten beter te informeren en retouren te voorkomen. In veel gevallen kunnen we de klant zelfs helpen om het probleem te verhelpen waarvoor zij het product willen retourneren. Op deze manier voorkomen we voor iedereen onnodige kosten.


Let op dit geldt niet voor bedrijven.

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.