Retourneren


Als u een artikel of hele bestelling wilt retourneren dan kunt u dat doen binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden. (mits het geen maatwerk, software betref, even als artikelen met registratiecode/serienummer voor activatie. Tevens zijn zakelijke klanten hiervan uitgesloten.) Mocht het om een defect artikel gaan wat u ter reparatie wilt aanbieden kan dit zo lang het artikel binnen zijn garantie termijn valt, mocht er geen garantie meer op zitten dan bekijken we eerst of dit nut heeft.

Leest u hiervoor wel eerst onze algemene voorwaarden die u heeft geaccepteerd bij de aankoop van de goederen.

U dient een retour/defect wel eerst aan te melden via sales@gamershoek.nl, u krijgt dan een RMA nummer wat u op de verpakking dient te vermelden. (vermeldt in de e-mail minimaal uw factuurnummer dit is niet het bestelnummer)

De kosten van het retour zenden van u naar gamershoek.nl zijn voor uw eigen rekening, bij een defect zullen de kosten van verzending van gamershoek.nl naar u door gamershoek.nl betaald worden mits het een garantie artikel betreft.

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.