Verzendkosten


Alle bestellingen boven de €500,- worden GRATIS verzonden.*

Voor bestellingen tussen de €100,- en €500,- wordt een aangepast tarief gerekend, er wordt een korting gegeven. Voor bestellingen onder de €100,- zullen de volledige verzendkosten berekend worden.**

De leveringen van Gamershoek worden verzorgd door PostNL, DHL Parcel, Trunkrs en Packs koeriersdienst. Zij bezorgen uw bestelling overdag of avond op het door u op gegeven adres. Mocht u niet aanwezig zijn zal het pakje nog een tweede maal aangeboden worden een werkdag later, mocht u dan weer niet aanwezig zijn zal de vervoersmedewerker een briefje achterlaten dat u het pakje vanaf de eerst volgende werkdag kunt afhalen op de dichts bijzijnde afhaallocatie of de Packs koerier laat een briefje achter zodat u een nieuwe afspraak kan maken met hen. Voor zelfde dag bezorgservice moet u ook echt thuis zijn tussen 17uur en 22uur, mocht u om wat voor reden dan ook niet thuis zijn zal de koerier een briefje achter laten met instructies.

Het is helaas niet mogelijk om een afleverdatum of tijdstip op te geven/afspreken.

De kosten voor uw bestelling zullen automatisch door onze webshop berekend worden voor u daadwerkelijk uw bestelling plaatst en over gaat naar betalingen.

Voor zendingen naar buitenland maakt Gamershoek gebruik van DHL For You, deze bied de beste service voor de voordeligste prijs.

* gratis verzending is alleen gelding voor Nederland.
** dit loopt op per kg gewicht, de webshop berekend dit precies.1-1-2019 helaas hebben wij de verhogingen van PostNL ook dit jaar moeten doorberekenen in de verzendkosten, deze stijgen al jaren. Om verzendkosten duidelijker inzichtelijk te maken voor de klant hebben wij er voor gekozen om deze apart te vermelden/berekenen en niet verborgen in de prijs van de producten wat eerlijker is, zo betaald u deze maar 1x als u meerdere producten besteld.

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.