Nintendo switch laad niet meer op

Bezig met laden...
Nintendo switch laad niet meer op

Het is een veel gehoorde klacht dat de Nintendo Switch niet wil opladen, of dit u gaat om de classic, OLED of Lite versie gaat maakt niet uit.

De Nintendo Switch is een populaire spelcomputer onder de jongeren en die willen nog wel is onvoorzichtig zijn waardoor de usb-c connector in de switch wil beschadigen. We zien hele licht beschadigde maar ook volledig af/uitgebroken connectoren.

De hamvraag van veel mensen is kan dit gerepareerd worden? Ja zeker maar het is wel een klusje voor de vakman en niet de doe het zelf persoon! We zien geregeld mensen die denken ik heb genoeg soldeer ervaring maar dit is toch echt wel andere koek. Zo heeft u speciale SMD soldeer materiaal evenals een microscoop nodig met een berg aan ervaring om deze reparatie te kunnen uitvoeren. Met andere woorden doe het dus niet zelf maar laat het door ons doen om zo goedkoop mogelijk uit te zijn. (ja zelf proberen loopt in heel veel gevallen uit op veel hogere kosten of zelfs tot niet te herstellen)

Gamershoek doet al meer dan 30 jaar reparatie op component nivo dus u bent bij ons aan het goed adres. Selecteer hieronder uw model en kies vervolgens of u toch het onderdeel los wilt bestellen of door ons laten installeren, de juiste kosten zijn dan direct zichtbaar. Na het plaatsen van de bestelling kunt u uw console langs brengen of opsturen, doorgaans is de reparatie klaar binnen 7 dagen.

Powered by Amasty Magento 2 Blog Extension
Chat On Whatsapp

Shall we send you a message when we have discounts available?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

Copyright © 1996-2024 Jemico ® - Alle Rechten Voorbehouden